business

– optimér det innovative klima i din virksomhed!

“Kun når mennesket leger er det et helt og fuldt menneske”, Friedrich Schiller.

“Legen er et af de vigtigste incitamenter i menneskets liv…..”, Jørgen Leth

Alle virksomheder ønsker en høj tilstedeværelse af innovation og mulighed for udvikling af nye forretningsidéer.
Det er ikke altid nemt at skabe grundlaget for dette, da det kræver et åbent mindset, hvor nye tanker kan udfolde sig frit. Forudsætningen for dette er at der imellem medarbejderne er en anerkendende og værdsættende tilgang, så den enkeltes kompetencer ikke bliver bremset af interpersonelle konflikter.

iPlay uPlay wePlay er en kreativ innovationspakke i tre dele til virksomheder som kan skræddersyes til ethvert behov.

iPlay er en interaktiv performance med multikunstneren Thomas Sandberg, hvor improvisation og idégenerering i nuet er i fokus. Thomas vil inddrage virksomhedens karakteristika og værdisæt i sin kunstneriske skaben og spille på rummet samt virksomhedens eventuelle produkter.

uPlay er en workshop hvor alle medarbejdere bliver indviet i et skabende og kreativt univers. Alle forslag kan bruges og fejl eksisterer. Gennem forskellige teamøvelser, refleksioner og musikalske sessions får deltagerne perspektiveret ledelse, samarbejde, kreativitet og kommunikation på en ny måde.

wePlay
er sidste del hvor de to foregående sessions sammenfattes i en fælles koncert, hvor Thomas spiller og skaber sammen med medarbejderne. Resultatet kan blive en koncert på virksomheden for medarbejdere i de andre afdelinger. Det kan også blive en lydoptagelse af resultatet, som kan bruges i forbindelse med virksomhedens markedsføring eller lydbranding arbejde. Et lydlogo kunne eksempelvis skabes ud af de optagelser, der er lavet gennem forløbet.

iPlay uPlay wePlay kan tidsmæssigt strække sig over alt fra en to timers session til et dagsforløb eller et længerevarende forløb, hvor Thomas besøger virksomheden over flere dage.